Astrid

Eigenlijk ben ik al jarenlang een enthousiast aanhanger van elektro-acupunctuur. Toen wij met ons gezin naar Alkmaar verhuisden, wilde ik dan ook heel graagweer een goede therapeut op dit gebied vinden. Bij toeval kwam ik bij Caroline terecht. Dat was in een periode dat ik erg veel last had van moeheid, weinig energie en andere vage klachten. Typisch dingen waar een huisarts over het algemeen niet zoveel mee kan.


Caroline heeft mij heel goed geholpen. De grootste boosdoener was een parasiet in mijn darmen, die veel van mijn energie wegnam. Dat klinkt enger dan het is. Veel mensen hebben dit waarschijnlijk ongemerkt. Door middel van de ondersteunende middelen konden we hier gelukkig mee afrekenen. Binnen een paar weken voelde ik mij stukken beter.


Mijn zoontje had last van hardnekkige waterwratjes op zijn benen en romp. Een heel bekend, maar heel lastig kwaaltje. We hebben echt van alles geprobeerd, allerlei middeltjes, zalfjes, etc., via de huisarts, via de drogist.

Caroline kwam met het idee om het eens te proberen met colloidaal zilver. Eindelijk hadden we iets gevonden dat echt werkte. Binnen drie tot vier weken was hij van alle wratjes af. En blijvend. Vooral voor mijn zoon is dit een pak van zijn hart. Hij krijgt nu met gymnastiek en zwemmen geen vragen meer over zijn 'rare plekjes', want die zijn verdwenen.