Prijslijst

2024

Eerste Consult Natuurgeneeskundig Behandeling €112,00

Controle vitale organen
Beperkte allergietest indien nodig
Energiestatus
Toxinenstatus
Test van uw huidige vitaminen en medicamenten

Vervolg Consult Natuurgeneeskundig Behandeling €73,50

Zou u de medicijnen en supplementen die u inneemt mee willen nemen? Ik kan dan de werking hiervan bij u meten.

Betaling:

U kunt met PIN of contant afrekenen. U krijgt een factuur mee die u in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar. Ik heb hier wel uw zorgverzekerings nummer voor nodig.

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Het consult wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve geneeswijzen (prestatiecode 24005). Het kan voorkomen dat u zelf (een deel van) de behandeling moet betalen.
Check hiervoor uw polis of informeer bij uw zorgverzekeraar.

NB Per 1 januari 2022 hebben een aantal verzekeraars, waaronder het Zilveren Kruis, de vergoeding voor een behandeling natuurgeneeskunde met prestatiecode 24005 stopgezet.

Verhindering en ziekte:
Bij verhindering 24 uur van tevoren afzeggen anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Ik stuur u daarvoor een factuur. Deze kunt u niet declareren bij de ziektekostenverzekering. Uiteraard kan er in overleg en met opgave van een legitieme reden altijd een regeling worden getroffen. Tot 48 uur van te voren kunt u kosteloos uw afspraak verplaatsen.

Ik ben aangesloten bij:

  • Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) Beroepsvereniging voor therapeuten met een erkende opleiding binnen de complementaire geneeswijzen in Nederland.
     
  • Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ/TCZ) Overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. Beroepsbeoefenaren die zijn ingeschreven in het RBCZ-register vallen onder het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door het TCZ.