Contact

Caroline van den Brug-Goff

Kennemerstraatweg 464 kamer 1.07
1851 NG Heiloo

Correspondentie adres:
Oudburgerlaan 36
1852 KP Heiloo

Indien ik niet bereikbaar ben krijgt u de voicemail waar u een bericht achter kunt laten. Dan bel ik u terug. Ik streef ernaar om binnen 48uur contact op te nemen. Als dit niet het geval is vraag ik u alstublieft nog een keer contact opnemen.

Routebeschrijving

Vanuit Heiloo en omgeving:

U neemt de hoofdingang van de voormalige Willibrordstichting en rijdt langs de fontein. Dan rijdt u onder het hoofdgebouw door tot aan het grote grasveld. Vóór het grasveld gaat u linksaf met aan uw linkerzijde de kapel. Recht voor u ziet u al een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Loop nu terug, onder het gebouw door, naar de ingang van het hoofdgebouw tegenover de fontein. Binnen volgt u de borden naar kamer 1.07 (linksaf, trap naar boven, gang naar links).

Komend vanuit zuidelijke richting vanaf de A9:

Vlak voor Alkmaar neemt u afslag 12 richting Heiloo. Aan het eind van deze afslag komt u op het verkeersplein Kooimeer. Deze neemt u driekwart. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting Heiloo. U rijdt nu op de Kennemerstraatweg in de gemeente Heiloo. Deze weg volgen. Bij de rotonde rechtdoor. Na de grote kruising Stationsweg/Kanaalweg slaat u na ongeveer 100 meter linksaf het terrein van de GGZ-NHN op. Vanaf daar volgt u bovenstaande route.

Openbaar vervoer:

Vanaf NS station Alkmaar rijdt buslijn 167 naar Heiloo en Limmen. Deze heeft een halte voor de GGZ-NHN in Heiloo. Reistijd ongeveer 15 minuten.Looproute vanaf NS station Heiloo (± 15 min):

Vanaf de perrons rechtsaf de Stationsweg in lopen. Bij de rotonde de Stationsweg blijven volgen tot aan de Kennemerstraatweg. Bij de verkeerslichten rechtsaf. Na ongeveer 100 meter steekt u de straat over en loopt u het terrein van de GGZ-NHN op.